Öppet efter semester!

Nu är salongen äntligen öppen igen efter semestern! Varit lite dålig på att uppdatera sidan då det varit väldigt mycket att göra på salongen vilket är superroligt!
Men nu öppnar jag upp igen som vanligt (tidslapp kommer på dörren) med undantag från att jag kommer försöka studera lite grann i september, oktober så då kommer salongen att stänga redan klockan 15 istället för 17.

En vecka i september kommer salongen ha semesterstängt, men vet inte från exakt datum ännu så återkommer med detta!

Höstens trender:

De så kallade LOB och BOB-frisyrerna kommer tillbaka, frisyren passar alla ansiktsformer och går att variera hur mycket man vill. LOB är en längre utväxt BOB. Den kan vara lockig eller rak och ha lugg eller inte.
Långa frisyrer håller även i år och det mer naturliga är uppe på tavlan, några få pastellfärger hänger kvar men det naturliga färgerna, gärna varma är det som gäller. De moderna ombre och sombre färgerna blir ännu mer naturliga och nyanserande.

Så nu hoppas jag att alla är supertaggade på höstens nya trender! 😀

Boka på: 070-2918184 eller www.salongm.nu
Välkomna!