Salongen öppen igen!

Åter efter en välbehövd ledig vecka! Hade dock oturen att bli sjuk just innan vi åkte så kommer försöka få ihop de jag blev tvungen att avboka så de är helt fullt i veckan och nästa.
Vill ni säkra er en tid innan jul så boka gärna redan nu, antingen ringer ni 070-2918184 eller loggar in och bokar via denna sida (är säkrast med internetbokningen nu då jag har fullt upp och svårt att svara i telefonen). Eller lämna ett sms.

Kommer från och med nu att helt sluta med löshåret då jag dessvärre upplever att det totalt tappat sin hållbarhet och fina kvalitet. Självfallet håller en utredning på vilket annat löshår som kan tänkas tas in, men inget färdigt än.

Nu är även fler olaplex 3 beställda så kommer slutet av denna vecka eller början på nästa! De försvinner fort men ska försöka vara duktigare att ta hem eftersom.
Varmt välkomna till en inspirerande höst!
olaplex-no_-3