Salongens öppettider och stängning 2018

mammaledig_193373891Hoppas alla fick en underbar jul och nyårshelg!

Tyvärr har salongen fått vara stängd mer än vanligt efter jul och nyår både pga sjukdom men nu även i framtiden pga graviditetsledigt/mammaledigt.
Kommer därför inte att sätta ut några öppettider utan enbart information om vad som kommer att hända i framtiden, då jag tyvärr inte orkar stå på full tid som vanligt då ben och rygg håller på
att kännas av en del.

Planerat att jobba till mitten på mars med enbart halvtid i mars men de kan komma att bli tidigare jag går ner i tid och jag kan tyvärr inte heller lova till 100% att tiderna jag har bokat nu framöver kommer att fungera beroende på mitt tillstånd. Men ska försöka kämpa på så länge det går.

Sen kommer salongen att vara helt stängd i minst 3-4 månader, sen är tanken att återgå på deltid varannan vecka. Så om det fungerar kommer jag att gå ut med den informationen så fort som möjligt både på olika sidor och även på dörren.

OBS! Internetbokningen kommer att sluta fungera från och med 1 mars, då  går det att boka på 070-2918184 eller skicka ett mejl på facebooks sida eller info@salongm.nu (i mån om tider).

Jag har försökt att rekommendera mina kunder till de duktiga kollegorna som finns på byn och önskar alla mina kunder hjärtligt välkomna då jag är tillbaka!
Varma hälsningar Mona på Salong M